Pagina's

zaterdag 30 december 2017

Wrapjes met gerookte zalm, rucola en kruidenkaas


Op feestjes en wanneer er visite komt wil ik altijd iets lekkers en zelfgemaakt op tafel zetten. Veel verschillende hapjes kosten dan al snel veel tijd.
Deze snack echter niet. Hij is snel gemaakt en je kunt hem ook makkelijk een dag eerder maken en ingepakt in folie bewaren in de koelkast tot je hem nodig hebt. Op het moment van serveren hoef je de wrap alleen nog maar in stukken te snijden en klaar.

IngrediĆ«nten: 

2 wraps
100 gr gerookte zalm
een handje rucola
geiten smeerkaas of andere roomkaas
kruiden (zoals: peterselie, bieslook, basilicum)
peper
zout
evt. knoflook geperst of poeder

Bereiding:

Besmeer de wraps met de roomkaas.
Strooi de kruiden erover.


Leg de zalm in een strook van links naar rechts erop.
Leg er vooraan een handje rucola op en rol de wraps strak op.
Snijd de wraps in stukken en steek er prikkertjes in, hierdoor blijven de rolletjes in elkaar zitten.
Serveer je het niet gelijk. Pak de wraps dan in folie en leg ze in de koelkast tot je ze serveert.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten