Ingrediënten:
3 bananen
200 gr havermout
50 gr rozijnen
55 gr amandelschaafsel
50 gr boter
kokosrasp voor bovenop (mag er ook doorheen)
1 1/2 tl kaneel
2 1/2 bakpoeder (1 zakje)
zout
Bereiding:
- Verwarm de over voor op 170 graden.
- Schil de bananen en snijd ze in stukjes.
- Smelt de boter in een pannetje.
- Meng de banaanstukjes, boter, havermout, kaneel, bakpoeder, zout en amandelschaafsel door elkaar en maak fijn met de staafmixer. Het wordt een kleverig mengsel.
- Kneed de rozijnen er door heen. Het deeg blijft pakkerig.
- Maak 12 balletjes en druk ze plat. Ze mogen nog wel wat dik zijn.
- Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten